ČLANSTVO
Učlanjenje u našu udrugu je jednostavan proces. Iza te jednostavnosti Vam nudimo da budete dio uspješnog tima koji ima viziju stvoriti bolju i jaču održivost i konkurentnost u Europi. Naši članovi sukladno odabranom programu će imati personalizirani pristup i osiguranu kvalitetu u svim područjima interesa unutar naše udruge.

Osmislili smo posebne programe za mikro, srednja i velika poduzeća, općine i županije. Također unutar naše udruge osim pravovremenih informacija vezanih za Vaše aktivnosti i bolju održivost nudimo da budete partner u projektima vezanim uz Europsku uniju.

Radujemo se Vašem članstvu i izražavamo srdačnu dobrodošlicu.
PAKET A
Članstvo obuhvaća praćenje natječaja za projekte koje član unese u bazu projekata
Mikro i mala poduzeća 1.000 HRK
Srednja poduzeća 2.500 HRK
Velika poduzeća 7.500 HRK
Općine 6.000 HRK
Županije 6.000 HRK
PAKET B
Članstvo obuhvaća praćenje natječaja za projekte koje član unese u bazu projekata, besplatne radionice/predavanja u organizaciji Udruge ORIK, objavu linka web stranice
Mikro i mala poduzeća 2.500 HRK
Srednja poduzeća 5.000 HRK
Velika poduzeća 15.000 HRK
Općine 12.000 HRK
Županije 12.000 HRK
PAKET C
Članstvo obuhvaća praćenje natječaja za projekte koje članovi unesu u bazu projekata, besplatne radionice / predavanja u organizaciji Udruge ORiK, objava logotipa, objavu linka web stranice, objava važnijih vijesti o djelovanju člana, jednu prijavu na natječaj u kojoj član može biti prijavitelj ili partner u projektu
Mikro i mala poduzeća 5.000 HRK
Srednja poduzeća 10.000 HRK
Velika poduzeća 30.000 HRK
Općine 20.000 HRK
Županije 20.000 HRK
OBRAZAC ZA PRIJAVU
Članom u udruzi može postati svaka pravna i fizička osoba koja je zainteresirana za sudjelovanje u projektima Udruge i pružanju doprinosa ostvarenja ciljeva udruge te prihvaća odredbe Statuta.
Pravna i fizička osoba zainteresirana za članstvo u Udruzi podnosi prijavu. Navedeno tijelo će odlučiti o članstvu u roku 15 dana od dana prijave.
Članom udruge se postaje danom donošenja odluke o članstvu.
ORiK.info
@ 2019 ORiK. Sva prava pridržana.
CLOSE
Početna
O nama
Članstvo
Natječaji
Vijesti
Reference
Kontakt